Sraz talentované mládeže 2023 - první stupeň
[02. 04. 2023 18:38:08]

Vážení sportovní přátelé,

rádi bychom Vás pozvali na první stupeň srazu talentované mládeže v silovém trojboji, který organizuje Komise mládeže. Tento sraz se bude konat dne 6. května 2023 v prostorách pražského EAGLE FITNESS a bude určen pro talentované soutěžící s ambicemi zúčastňovat se mezinárodních soutěží.

Obsah srazu a trenérské zastoupení

Hlavním trenérem a lektorem srazu bude Ondřej Houdek. Zkušený trenér a odborník v oblasti silového tréninku se postará o tréninky a poskytne rady zaměřené na techniku a výkonnost v disciplínách silového trojboje. 

Garantem srazu je nový předseda Komise mládeže a nejúspěšnější trojbojař v historii Českého svazu silového trojboje, David Lupač, který zajistí, aby sraz byl v souladu s nejvyššími standardy,, schválenou koncepcí ČSST, a aby se talentovaní sportovci mohli co nejvíce rozvíjet.

Benefity

Sraz nebude pouze o zvyšování odbonosti v oblasti PWL, ale též skvělou příležitostí k navázání kontaktů s ostatními soutěžícími a k výměně zkušeností. Program bude zahrnovat tréninky s profesionálními trenéry, společné porady a diskuze, které pomohou dotyčným zdokonalit své techniky a zlepšit své výkony.

Jak se přihlásit?

Přihlásit se může každý člen ČSST (ročník 2009 - 2000), který má ambice zúčastňovat se mezinárodních soutěží. 

Kapacita srazu bude 12 osob, přičemž konečný výběr bude stanoven na základě dosažených výkonnostních tříd a již dosažených výsledků.

Přihlásit se můžete prostřednictvím níže uvedeného formuláře do 18. 4. 2023

Těšíme se na společné sdílení zážitků a zkušeností z tohoto fascinujícího sportovního odvětví. Přijďte se s námi podílet na rozvoji talentované mládeže v silovém trojboji.

Formulář k přihlášení

 

S pozdravem,

Organizační tým srazu talentované mládeže v silovém trojboji.

Zpět...