Akademické mistrovství - informace k cestovnému a ubytování
[28. 05. 2024 07:06:41]

Na akademickém mistrovství České republiky v klasickém silovém trojboji, které se uskuteční dne 1. 6. 2024 v Liberci, budou propláceny studentům náhrady (cestovné, ubytování).

 

Ubytování

Nárok na proplacení ubytování do výše 700,- Kč má každý student, jehož sídlo školy respektive fakulty je dále než 150 km od místa závodiště (např. Brno, České Budějovice ano, Praha pouze na výjimku), případně z daného místa je složite se dostat ráno na sportoviště. V případě pochybností, zda máte nárok na náhradu za ubytování, napište na e-mail: prasek@powerlifting.cz

Originální doklad o ubytování, na kterém bude uvedeno vaše jméno, zanechte v místnosti určené k prezentaci a vážení. Během soutěže vás vyhledá pověřený člen organizačního týmu k podpisu potřebných dokumentů. 

Náhrada za ubytování bude vyplacena na účet sportovce do 10 po skončení soutěže.

 

Cestovné

Každému soutěžícímu bude proplaceno cestovné v souladu s pravidly České asociace univerzitního sportu. 

  • osobní auto – 5 Kč/km při počtu 4 a více osob v autě, 4 Kč/km při počtu 3 osob v autě, výše ceny jízdného vlakem 2. třídy při 1-2 osobách v autě.
  • V případě jízdy vlakem je nutné doložit originální jízdenku, na které bude vyznačeno jméno cestujícího.

Cestovné bude proplaceno pouze těm, kteří správně vyplní a odevzdají cestovní příkaz a odevzdají ho v místnosti určené k prezentaci a vážení

Cestovné bude vyplaceno na účet sportovce do 10 po skončení soutěže. Počátkem cesty je sídlo školy, nikoli adresa trvalého bydliště studenta. V případě že v jednom automobilu jede více sportovců z různých škol, je počátkem cesty sídlo školy řidiče (příjemce).

 

Cestovní příkaz ke stažení ZDE

Vzorový (manuál) cestovní příkaz ZDE

 

Zpět...