Zpráva Komise rozhodčích - I. pololetí 2023
[24. 07. 2023 13:05:29]
Zpráva Komise rozhodčích - I. pololetí 2023

Komise rozhodčích v první polovině sezóny byla velice aktivní a vyškolila několik nových rozhodčích. Dále zvýšila vybraným zájemcům stávající kvalifikaci a spolupracovala při školení mezinárodních rozhodčích.

 
V lednu v Praze na Doplnejch cupu složili úspěšně zkoušku na druhou třídu národního rozhodčího Martin Hait a Martin Štoppl
 
V dubnu v Plzni na MČR v klasickém silovém trojboji splnili druhou třídu národního rozhodčího Denis Kurečka, Anna Procházková a Barbora Josková
 
V červnu v Jablonci nad Nisou na Akademickém mistrovství ČR v klasickém silovém trojboji úspěšně zvládli zkoušku na druhou třídu národního rozhodčího David Gryc, Martina Pojezná a Robert Černovský.
 
Kvalifikaci na první třídu národního rozhodčího si zvýšila Michaela Kanátová a David Kocourek.
 
Zkoušky na mezinárodního rozhodčího druhé třídy složil Petr Lahoda a Jiří Prášek. Teoretickým i praktickým testem úspěšně prošli na evropském šampionátu masters v silovém trojboji konaném v Plzni.
 
Výkonný výbor se zároveň usnesl, že na všech soutěží bude kromě delegáta přítomen i technický kontrolor, který bude důsledněji vymáhat pořádek v přípravovně, a to již od první mistrovské soutěži v září.
 
 
Zpět...
Fotogalerie (Počet fotografií: 8)